Fødselsdage

Det er jer forældre der sammen med barnet bestemmer hvordan I vil fejre barnets fødselsdag. Der er mulighed for at holde fødselsdag i børnehaven, men vi tager også gerne ud til jer hvis I har tid og lyst til at invitere os i børnehavens åbningstid. Ligeledes er det jer der bestemmer hvordan det skal foregå, og hvad der skal spises og drikkes. Hvis I er usikre på hvordan I vil gøre det, kan I altid drøfte det med børnehavens personale. Vi er selvfølgelig til rådighed med gode råd og vejledning. 
Når barnet holder fødselsdag i børnehaven er det bedst at holde det om formiddagen. Det er uhensigtsmæssigt at holde det om eftermiddagen pga. børn der bliver hentet osv.
 
Flaget bliver hejst og dagen gøres hyggelig for barnet uanset hvor I vælger at holde fødselsdagen, og I er selvfølgelig også velkomne til at deltage.
 
Fødselsdagsbarnet vil få en lille gave af børnehaven.
 
Hvis man holder fødselsdag udenfor børnehavens regi og ikke alle er inviteret, er det ikke tilladt at dele invitationerne ud i børnehaven. Det er vedtaget blandt forældrene at man ikke giver børnene slikposer til børnefødselsdage.