PRAKTISKE INFORMATIONER

Vinkevinduet
Det kan godt være svært at sige farvel til far og mor om morgenen. Derfor er der ude i køkkenet et vindue, hvor børnene kan vinke farvel til deres forældre når de kører fra børnehaven. Det kan være svært for personalet at se hvornår vi skal tage over, så giv os endelig et vink med en vognstang hvis vi er for længe om at overtage barnet.  

Tavlen
Husk endelig at tjekke tavlen dagligt, som er lige indenfor vores hoveddør. Den er et vigtigt kommunikationsmiddel, og der står tit vigtige meddelelser om mødetider og arrangementer. Det er også her vi meddeler hvis der er ændringer i vores aktivitetsplan.

Forældretavlen
Overfor tavlen sidder vores forældretavle. Den er beregnet til kommunikation mellem forældre. Den vigtigste funktion er dog nok at finde legeaftaler de dage børnehaven holder lukket, når der er fem børn eller færre tilmeldt i ferierne. Husk at skrive jer på hvis i har brug for en legeordning/pasning, og husk at se om der er nogen der har brug for legeordning. Det er vigtigt lige at få den håndsrækning, hvis man pludselig står uden pasning. 

Maddag
En gang om måneden holdes der maddag, hvor børnene enten smører madder selv, eller der laves en varm ret. Det koster 100 kr. halvårligt.